LTRY

Lounais-Suomen Työllistäjät Ry började sin verksamhet 1994.


Sedan dess har den utvecklat sig till en tydlig funktionär inom intermediär arbetsmarknad och en högklassig återvinnings-centrum. Våra viktigaste värderingar är jämnlikhet, intern tolerans och att ge en bra arbetsstämning mellan de olika arbetsgrupperna. Vi har ständigt 8 instruktörer som arbetar på fulltid. Deras personliga arbetsinsatser har gjort det möjligt att framkalla ca. 250 stadigvarande arbetsplatser runtom den sydvästra delen av Finland.

Vi erbjuder mångsidigt arbete och rehabiliterande abetsuppgifter. Vår workshops för unga, i Nådendal började sitt arbete 2013. Vår erfarna personal är beredda att ge hjälp, rådgivning och stöd om så önskas.

Arbete. Selförtroende. Planering. Vi tar och gör ett nytt framtidsplan – tillsammans

Kunnighet och inlärning


Föreningen LT har 6 olika anstalter. Två av dem ligger i Reso, en i Nådendal och en i Åbo. Tjänstelokalen i Åbo är alldeles ny och går ut med en ide om en workinshop för unga entusiastiska data amatörer. Vi lägger upp framtidsplaner för varje människa individuellt efter varje smak och tycke. ”Man gör vad man kan.” Varje arbetare får personlig hjälp och ledning om så behövs. Varje person ses som jämlik och är därför lika ansvarig för arbetet som utförs.

RECYCLING CENTRE RAISION EKOTORI


Ekotori har gjort ett ansvarsfullt arbete inom återvinning i över 20 år. Den anställer också mest av alla våra verkstäder. Ekotori tar emot möbler och alla överflödiga saker och ting från privata hushåll. De tar också hand om problemavfall. På Ekotori hittar man små verkstäder för sortering, ADB, elektricitet, träd och drapering. Man har också en liten butik för hemmets reservdelar samt transportering om så behövs.

Recycling Centre

Raision Ekotori

Purokatu 10
21200 RESO
044 7005 300

Öppettider

Recycling:
Mån - Fre 9:00 - 17:00
Lör 9:00 - 14:00

RECYCLING STORE EKOTILA


Vår affär är kronan i vårt återvinningsarbete.

Hit kommer alla de produkter man gjort på våra olika verkstäder. Butiken är ljus, vacker och rymlig. Full av snygga och kreativa små inredningar. Allt bara för att ge besökarna nya innovationer och naturligtvis också professionella tips om att dekorera och möblera med återvunna och nya möbler och inredningsprodukter. Ekotila ger också möjligheter att lära sig t.ex. kundbetjäning , försäljning och inredning.

Recycling Store EkoTila

Ihalantie 9
21200 RESO
044 7005 305

Öppettider

Mån - Fre 9:00 - 17:00
Lör 9:00 - 16:00

TEXTILE WORKSHOP TEKSTIILIPAJA


Man jobbar med skräddarsydda reparationer på kundernas kläder samt varierande handarbeten till fest och vardag och till hemmets prydnad. Varje sömmare får ta del i de olika handlingarna eller innovationerna som gör arbetet mycket inspirerande.

Textile Workshop Tekstiilipaja

Recycling Store EkoTila
Ihalantie 9, RESO
044 7005 324

Öppettider:

Mån - Fre: 9:00 - 17:00
Lör: Stängt

PAJANAANTALI


I verkstaden Naantali jobbar man med att demontera och fixa el-apparater, träd snickeri , cyckel montering osv. Man gör också sammansättnings arbete för olika underleverantörer.

Pajanaantali

Putkikatu 21 
21110 Nådendal

044 7005 315

Products of Pajanaantali are sold

in Recycling Store EkoTila

MÄNTYMÄKI


Aktivt sysselsättning på Mäntymäki.

Om du har erfarenhet eller intresse för köksarbeten, eller också har sinne för trädgårdsarbeten, vaktmästarskap d.vs. ”husliga intressen” skulle arbetet på Mäntymäki kanske passa dig bäst. På Mäntymäki kan man få äta mycket gott och billigt. Där kan man också hämta EU:s matkasse på vissa dagar. Mäntymäki har också tagit hand om matutdelningen på olika avanemang med hjälp av sitt gatukök. En entusiastisk trädgårdsamatör eller -mästare har säkert mycket att stå i med i Mäntymäkis trädgård och omgivning.

Activity Centre Mäntymäki

Särkilahdenkatu 11

21200 Reso
044 7005 320

DIGIAPAJA


Testning av data och kringutrustning samt montering till arbetes och försäljningsändamål.

Visit Digiapaja store for affordable computers and their peripherals.

Contact: DIGIAPAJA@GMAIL.COM

Digiapaja

Purokatu 10,raisio
Raisio
044 7005 340

Öppettider 9.00-17.00 lör: inte öppet

Loading