Infoa toiminnastamme

Lounais-Suomen Työllistäjät ry aloitti toimintansa vuonna 1994 nimellä Raision Seudun Työttömät ry ja on ollut alueella varteenotettava välityömarkkinaorganisaatio ja laadukkaan kierrätyksen toimeenpanija.

Arvomaailmamme koostuu tasa-arvosta, suvaitsevaisuudesta ja hyvästä työilmapiiristä, jossa jokaisen mielipide ja työpanos ovat yhtä arvokkaita.

Vakituisia työntekijöitä ohjaajan nimikkeellä on 15, ja eri tavoin työllistettyjä henkilöitä vuositasolla n. 200 eri puolilta Lounais-Suomea.

Tarjoamme monipuolista työtä ja kuntouttavaa työtoimintaa. Nuorten pajatoiminta aloitettiin alkuvuodesta 2013 Naantalissa. Osaava henkilökuntamme auttaa, opastaa ja tukee.

Mottomme onkin: Työ on parasta työttömyyden hoitoa!

Jäsentoimintamme auttaa syrjäytyneitä ja syrjäytymisvaarassa olevia ihmisiä. EU-ruoka-avun jakaminen vähä-varaisille on ollut palkitsevaa ja tuonut hyvän mielen monille. Myös soppatykkimme on höyrynnyt ilmaista keittoa lukuisissa eri tapahtumissa.

Nuoriso- ja yhteiskuntatakuun, oppisopimuskoulutuksen ja sosiaalisen tilinpidon kehittäminen ovat lähellä sydäntämme. Tämän päivän lakimuutoksiin on vastattava jatkuvalla päämäärä-tietoisella kehittämisellä.

Toimintaamme rahoitamme laadukkaan ja valoisan kierrätystavaratalo EkoTilan ensiluokkaisten tavaroiden myynnillä, Raision Ekotorin moninaisilla palveluilla, tarjoamalla kuntouttavan työtoiminnan ostopalveluita ja SER- purkutoiminnalla.

Keskitymme laadukkaaseen työhön.

Loading